Home » Toppa hälsan med gröna produkter

Toppa hälsan med gröna produkter

  • by

Vi har ett liv och en kropp. Därför måste vi vara rädda om oss – både psykiskt och fysiskt. Runt omkring oss och i vår vardag finns det påfrestningar som gör att vi måste ladda mer ny energi varje dag. Ibland kan det vara nyttigt att addera extravitaminer till kosten.

583-4-kost-halsaOm du är på jakt efter vitaminer och andra kosttillskott finns det gott om butiker på nätet som erbjuder detta. Likaså i fysiska hälsokostbutiker. Men om du i stället vill satsa på tillskott som kommer mer eller mindre direkt från naturen har du ett paradis online! I dag kan du shoppa ”gröna” produkter och få dem levererade hem till dig.

Innan du ger dig ut på jakt och handlar hem en massa dyra produkter kan det vara bra att läsa på lite mer. I dag finns det till exempel flera olika arter som tillhör kategorin med ”superbär”. Likaså kan du köpa olika tillskott i form av kryddor och oljor från växtriket. Olika produkter är bra mot och till olika saker i kroppen. En del påverkar det yttre medan andra påverkar det inre. Dessutom ska du undvika att överdosera vissa tillskott. Summa summarum – frossa i naturens godsaker men läs på först!

Ett smarrigt superbär

Ett av de så kallade superbären i handeln i dag är mullbäret. I detta bär återfinns stora doser med viktiga näringsämnen som vår kropp behöver. Genom att lägga till mullbär till din kost kommer du att bidra med goda egenskaper till din kropp så som att du håller blodsockret på en stabil nivå på samma gång som det goda kolesterolet ökar. Två vitaminer det finns rikligt av i mullbäret är C och K. Tillsammans hjälper dem dig att stärka immunförsvaret samt ökar din bentäthet.

Låt din kropp ta del av järn, kalcium, näringsämnen och protein via mullbäret och rejält med antioxidanter. Vill du lära dig mer om mullbär kan du läsa mer om ”superbäret” mullbär här där du finner en längre artikel.

Bli ett flitigt bi

Ett annat naturligt tillskott som är väldigt nyttigt är faktiskt bipollen! Genom dessa små ”bollar” får du i dig en enorm mängd näringsämnen som gör susen för din kropp. En del forskare menar till och med att du får i dig mer vitaminer via bipollen än via frukt och grönsaker. Detta tillskott bidrar med ett ökat immunförsvar, ökar din muskeltillväxt, innehåller en massa antioxidanter och ökar din energinivå. På Grongava.se kan du beställa bipollen från Ballot-Flurin online!

 

 

Tags:

Leave a Reply