Home » Snygga och bra golv

Snygga och bra golv

  • by

Det finns så många olika sorters golv att välja mellan. En del passar i flera rum, medan andra bara är avsedda för en viss miljö. Trägolv har alltid varit populärt, men allt fler väljer nu att lägga in golvplattor, de är snygga och lätta att hålla rena. Det viktiga är att man trivs med sitt golv, och att det fungerar i det dagliga livet.

MU259-gammalt kökVill man ha golvplattor kalksten Stockholm gör man ett bra val. Dessa golvplattor är både fina att se på och relativt hållbara. En del golvplattor har synliga fossiler insprängda, det ger ett ännu mysigare intryck. När man sedan kombinerar dem med snygga köksbänkar i Stockholm så har man en helt ny look i sitt kök. Bättre kan det nästan inte bli.

Det man ska tänka på är att golvplattor kalksten Stockholm inte tål sura vätskor. Om man därför spiller vin eller citronsaft på golvet ska man torka upp det så fort som möjligt. Man ska också vara uppmärksam på vilket rengöringsmedel man använder så det inte är för surt. Det bör ligga på över 7 pH för dessa golvplattor. Man bör också lägga in en fuktspärr. Det hindrar inte fukten från att sprida sig i stenen, men man slipper i alla fall se den på ovansidan.

Köksbänkar i Stockholm kommer också i många olika färger och material. Har man golvplattor kalksten Stockholm kanske man vill kombinera det med en köksbänk i sten. Det behöver inte vara exakt samma nyans, faktum är att det ofta blir snyggare om man har en avvikande nyans. Sedan ska ju allt passa ihop med luckor och kylskåp. Att inreda ett kök är viktigt, detta är ett rum där man tillbringar bra mycket av sin vakna tid. Speciellt om man är den som lagar maten.

En annan sak man ska tänka på när man väljer köksbänkar i Stockholm är att de ska vara lätta att hålla rena. Man hanterar olika sorters mat, inklusive kött och bröd. Livsmedel som man äter utan att koka eller steka ska inte blandas med rått kött eller kyckling. Därför ska man kunna desinficera köksbänken utan att den blir sliten eller förstörd. Det samma gäller golvplattor kalksten Stockholm. Om man lägger in dem i ett rum där folk kommer och går, eller man äter, ska man tänka på att välja en nyans som inte blir smutsig så fort och som är behandlat för att tvättas ofta.

Leave a Reply