Home » Skapa harmoni med doftljus

Skapa harmoni med doftljus

  • by

Det är längesedan vi var tvungna att lysa upp mörka kvällar med stearinljus och värmeljus. Trots det är vi så betuttade i dessa levande värme- och ljuskällor än i dag. Och för att skapa ännu mer harmoni om kvällarna passar det ju exceptionellt bra med ett doftljus.

150-doftljus

I dag finns det doftljus med alla möjliga tänkbara och otänkbara dofter. De finns i blockljus, värmeljus, ljus i glasburkar och så vidare. Dessutom kommer de inte sällan i olika härliga färger så att du kan anpassa dina doftljus efter din inredning hemma. Eller varför inte bryta av med en annan accentfärg på ljuset?

Ett oerhört populärt märke på doftljus i dag är Yankee Candle. Visserligen är dessa underbara doftljus av den lite dyrare prisklassen men det kan ju passa bra inför särskilda tillfällen. Du kan frossa i olika ljuvliga dofter ty du lär hitta både en och annan favorit. Odenplans Skönhetscenter i Stockholm säljer doftljus från Yankee Candle om du har vägarna förbi och vill ge de här doftljusen ett försök.

Välj och vraka

Om du vill försäkra dig om att en viss doft från Yankee Candle finns att köpa kan du alltid kontakta Odenplans Skönhetscenter här och ställa dina frågor. Då slipper du ge dig ut och eventuellt bli besviken när du kommer fram för att just din personliga favorit inte fanns i sortimentet.

Annars kan du så klart också besöka deras egen hemsida. Där kan du snabbt och lätt beställa hem dina doftljus. Se alla produkter här så kan du välja och vraka bland friska dofter, blommor, frukt, mat och kryddofter. Eller varför inte skicka ett så kallat ljusogram till någon du tycker om? Att få hem ett doftljus kan vara en suverän present!

Att släcka ner den vanliga belysningen på kvällarna och tända ljus istället blir inte bara väldigt mysigt utan skapar också en harmonisk stämning. Förhoppningsvis kan det göra att du slappnar av lite extra efter en lång dag oavsett om du har spenderat den i skolan eller på jobbet. Har du inga doftljus hemma har du all anledning att bunkra upp så att du också får njuta av en skön stund i skenet av doftljusen runt omkring dig.

 

Tags:

Leave a Reply