Home » Rabattkod

Rabattkod

 

SONY DSC

Hej på dig!

Roligt att du tittar in i min blogg! Jag tänkte ta och berätta vad jag köpt på sistone samt hur jag fått kläderna att bli billigare genom att hitta olika rabattkoder på nätet. Jag är ju student och gillar att spara in en och annan krona ibland!

En av de största webshopparna i Sverige heter Nelly och de har faktiskt det allra mesta som ni säkert vet. Häromdagen köpte jag en riktigt nice röd tröja som jag kan använda både till jobbet och lite mer festliga tillställningar. Den var i och för sig lite dyrare än vad jag hade tänkt att spendera trots att jag använde en Nelly rabattkod som jag hittade på nätet. Men ja ja, någon gång måste man få spendera det där lilla extra.

Något jag inte förstår är att alla nu slutat använda Canada Goose jackor, jag tyckte att de var så himla fräna helt enkelt, jag önskar att 2007 kom tillbaka och att alla började använda dem igen (eller var det längre tillbaka i tiden?) I vilket fall som helst så hittade jag en riktig snygg jacka på den tyska webshoppen Zalando. Också här använde jag en rabattkod och du kan hitta en egen Zalando rabattkod här. Om jackan inte passar kan du enkelt skicka tillbaka dem utan kostnad, jag köpte faktiskt 5 jackor innan jag hittade den jag vill ha! J

Sist men inte minst så vill jag tipsa om Boozt. De har för jäkla snygga klänningar och annat smått o gott! Det var nära att jag inte hittade en rabattkod, men till sist, efter mycket sökande på Google så gjorde jag det! Vad skulle man gjort utan den sökmotorn? Och vad skulle man gjort utan rabattkoder?

I vilket fall som helst så valde jag till slut en smäcker klänning som jag såklart fick till rabatterat pris genom att använda min Boozt rabattkod. Om jag ska vara ärlig så drack jag en hel del champagne innan jag beställde den och blev lite orolig att den inte skulle vara snygg, men den var kanonsnygg!

Leave a Reply