Home » Herrmode för alla

Herrmode för alla

  • by

Den modeintresserade mannen har idag en stor marknad att välja sina kläder och sin stil ifrån – utvecklingen går hela tiden åt ett håll där utrymmet för mode för män är nästan lika stort som det traditionellt sett varit för kvinnor.

620-4-herrmode-for-allaDet mest uppklädda plagget för män har genom historien varit kostymen. Buren av män vid alla möjliga tillfällen så som vid fest, på jobbet och även i vardagen är det ett alternativ som tilltalar de flesta. Kostymen har också fördelen att den idag kan kläs både upp och ned genom att man bär den med accessoarer eller till exempel annorlunda byxor. Ett exempel på en trevlig accessoar är en näsduk, dock vet inte alla hur man viker den och detta är en stor orsak till att man istället väljer att undvika accessoarer. Intresserad av att lära dig hur du gör – lär dig vika näsduken till kavajen med Bow Clubs guide och gör kostymen till din egen.

Tänk på detta när du väljer kostym

  • Användningsområden. Ställ dig själv frågan om du skall ha kostymen eller kostymerna till vardags, på jobb eller bara vid festliga tillfällen. Genom att definiera användningsområdet får du helt enkelt fram svaret på hur många kostymer du behöver och hur de bör se ut.
  • En självklarhet för de allra flesta men ack så viktig att nämna. Räkna ut vilken budget du har redan innan du besöker butiken du vill handla ifrån och undvik att skuldsätta dig i onödan. Det är trots allt lätt att annars bli frestad av alla snygga kläder där ute!
  • Färgval. Vilka färger passar dig? Ta gärna hjälp av den som arbetar i affären eller en vän som har koll på detta med mode. Det finns också massor av bra guider online som kan hjälpa dig att göra rätt val.
  • Kroppsbyggnad avgör vilket snitt som passar bäst för just dig. Se ovan för bra tips på hur man väljer rätt snitt på kostymen för sin egen kropp.

Just priset är något som många som vill köpa en kostym oroar sig över och de väljer därför ofta att hoppa över inköpet helt. På dagens marknad behöver dock inte budget hindra dig som vill köpa en kostym eftersom det finns en mängd riktigt bra alternativ även för den som inte har den största av alla plånböcker. Accessoarer är en stor grej för den modeinriktade och kan lyfta även en billigare kostym enormt. Nyfiken – hitta billig näsduk till kavaj och kostym här från Bow Club, och gör din outfit cool och personlig.

Även i media skrivs det mängder av artiklar om just mode. Idag finns till och med tidningar som specifikt skriver om herrmode. Nyfiken på att lära dig mer – i den här guiden från Cafe’ lär du dig hur du blir snyggast i kostym genom ett par enkla steg.

Idag kan män klä sig moderiktigt och behöver inte kompromissa med hur de ser ut. Det finns dessutom stora möjligheter oavsett vilken storlek på plånbok man har eftersom marknaden erbjuder kläder i alla prisklasser.

 

Leave a Reply