Home » Event och Eurovision

Event och Eurovision

  • by

Att känna sig inspirerad är en av de viktigaste faktorerna för att man som människa skall kunna utvecklas och trivas med sitt liv. Idag erbjuder man en mängd olika aktiviteter där man specifikt kan fokusera på just detta med utveckling och inspiration och allt fler människor väljer att besöka denna typ av event.

826-4-event-och-eurovisionEvent och Eurovision är två ord som de allra flesta människor kopplar samman. Det är ju trots allt så att Eurovision är ett av de allra största eventen man kan se i Europa och visst är det också på det viset att tillställningen inspirerar och glädjer mängder av människor – oavsett om man är gammal eller ung.

Den som söker ett något mer allmänt event som kan inspirera en att ta nästa steg i livet kan se hur inspirationsdagarna i Stockholm sett ut här och själv bilda sig en uppfattning om huruvida det skulle vara något för en själv att besöka. Inspirationsdagarna anordnas på ett par olika platser i landet varje år och lockar mängder av nyfikna och taggade besökare.

Men hur väljer man då ett event att gå på när man känner att livet behöver en extra liten skjuts för att man skall komma i rätt riktning igen? Självklart är detta till viss del högst individuellt men det finns ett par smarta saker man skall tänka på när man botaniserar bland utbudet.

Tips när du skall välja event

  • Skriv en alldeles egen behovslista! Vad är det du känner att du saknar i livet? Något inom arbete eller kanske privat? Det finns många olika event där vissa är allmänna medan andra fokuserar på exempelvis förändringar inom arbetslivet. Genom att skapa en egen lista över tankar du har får du lättare en överblick över vilket område du behöver hitta nya vägar inom.
  • Det finns ett stort utbud av event och inspirationsdagar och alla kostar olika mycket. Med andra ord kan man börja med att konstatera att det förmodligen finns något där ute för alla plånböcker men samtidigt gäller det därför att ha koll på hur mycket man faktiskt kan spendera på en inspirationsdag. Att ta några minuter till detta är väl värt din tid!
  • Event och Eurovision, inspirationsdagar och talarforum – det finns mycket att välja mellan! Ta en stund till att faktiskt läsa igenom vilka som kommer att besöka dagen för att tala! Då ser du omedelbart om du tycker det verkar spännande eller ej. Gå på magkänslan när du läser namnen!
  • Sist men inte minst – se till att du helt och fullt förstår vad som ingår i din biljett innan du faktiskt köper den. På så vis slipper du bli besviken om något inte är som du trott att det skulle vara när du väl är på plats eller i efterhand. Att känna till alla regler och villkor är helt enkelt en bra investering i dig själv och din tid.

Befinner du dig i södra delen av Sverige – få mer info om Malmös inspirationsdagar här och bilda din egen uppfattning om ifall du tror att eventet skulle vara något för dig eller inte.

När man arrangerar något stort som exempelvis event och Eurovision brukar det vara smart att göra något som sticker ut lite – en skulptur, ett uppträdande eller något annat som får människor att se fram emot det stora eventet och till och med känna feststämning i förväg. Intresserad av ett kul exempel – nedräkningsklockan till Eurovision i Stockholm är nu på sin plats på Norrmalmstorg och ses av de flesta som ett kul inslag i stadsbilden.

Oavsett vilken typ av event det är man vill eller skall arrangera är det av högsta vikt att man ser till att de människor som skall betala för det är intresserade och får det dem vill ha. När man är på andra sidan och skall välja event att gå på gäller det att informera sig om utbudet och därigenom kunna ta ett välgrundat beslut kring vilken typ av inspirationsdag man vill gå på. Gör man det kommer man med stor sannolikhet känna att dagen blev lyckad och att man själv fick inspiration och tankar kring vad man skall göra för att ta nästa viktiga steg för att utvecklas i sitt liv.

 

 

Leave a Reply