Home » Den nya generationen hemsidor

Den nya generationen hemsidor

  • by

I princip alla människor idag har någon form av hemsida eller presentation på internet. Vare sig det handlar om privatpersoner och sociala nätverk, eller nätbutiker och föreningar, finns man någonstans på nätet. Detta är dock något som hela tiden utvecklas och växer. Nu för tiden surfar miljontals människor internet på sin smartphone eller plattor. Det har lett till nya koncept inom programmering och design.

MA313-mobil hemsidaDet är viktigt att ha en hemsida för föreningar i Stockholm, liksom även för företag och butiker. Men om man surfar via en mobil enhet kan man inte se hemsidan på rätt sätt. Olika delar försvinner och det ser inte meningsfullt ut. För att veta hur ens hemsida ser ut ska man alltså gå in och se på den både från en vanlig pc och en smartphone. För att undvika detta dilemma och därmed förlora kunder, skapar många en mobil hemsida i Stockholm. Detta fungerar som ett komplement till den vanliga sajten.

Med en mobil hemsida i Stockholm anpassas bilden till användarens enhet. Innan man skapar en hemsida, vare sig det handlar om mobil eller vanlig, ska man tänka efter vad det är man vill åstadkomma. En hemsida för föreningar i Stockholm har inte samma funktion som ett företag som säljer produkter eller tjänster. Vissa saker måste vara tydliga redan på första sidan. Det kan handla om att boka en tid eller se kontaktuppgifterna, beroende på vilken typ av förening det handlar om.

Det är vanligt att lägga in en javascriptkod högst uppe på en hemsida för föreningar i Stockholm. Denna läser av vem som har gått in på sidan och visar sedan rätt hemsida för användaren. Många använder ju fortfarande en vanlig pc för att surfa på internet så man måste anpassa sig till alla användare. De flesta tycker det är lättare att kontakta en specialist för att skapa en mobil hemsida i Stockholm, så man är säker på att det fungerar ordentligt.

Med tanke på att cirka en halv miljon svenskar har en smartphone, och att de allra flesta använder den för att gå på nätet, inser man hur viktigt det är att ha en mobil hemsida i Stockholm. Ens närvaro på nätet är aldrig statisk utan man måste uppdatera sig konstant. Detta är viktigt inte bara för en hemsida för föreningar i Stockholm, men för alla som vill nå ut till andra personer. Man måste hålla jämna steg och se till att ens hemsida är unik.

Leave a Reply