Home » År 2017 är mobilskal fortfarande ett hett presenttips 

År 2017 är mobilskal fortfarande ett hett presenttips 

  • by

Vem har inte en mobiltelefon? Eller kanske rentav ett par stycken? Och de flesta telefoner som används idag är ganska avancerade, med flera elektroniska funktioner. Detta avspeglas även i priset som ibland ligger på väl över en månadshyra. Men det är inte bara de rika som har bra mobiler, många köper dem på avbetalning i samband med sitt kontrakt. Alla gör vi på detta sätt vilket gör det möjligt att ha det allra senaste när det kommer till mobiler.

Vilket leder till ett utmärkt uppslag för presenter till nära och kära. Med dessa sofistikerade enheter gäller det att vara försiktig, att skydda dem så mycket som möjligt. Bland det viktigaste är att ha någon form av skydd mot stötar och damm. Ett skal med andra ord, vilket också de flesta har insett. Samtidigt som det är nödvändigt för att ta hand om en dyrbar telefon så har det också gått mode i mobilskal.

Själv har jag ett par stycken olika skal, förutom de riktigt roliga som jag bara tar fram vid speciella tillfällen. iPhone 7 skal är populära på marknaden eftersom det passar en av de mest köpta telefonerna. Den har bra funktioner och är inte allt för stor att ha i handen. Men sedan finns det de som svär att Samsung är bäst och att de aldrig kommer att byta ut sin telefon. En smaksak med andra ord.

Men allt detta är bra för oss som vill ge bort en liten present. De kostar inte så mycket men är verkligen användbara. Mina roligaste skal fick jag som gåva, en liten tanke när jag inte förväntade mig något. Men något som jag verkligen uppskattade och som jag använt flitigt. Du kan klicka här för att köpa plånboksfodral till iPhone 7. De fungerar extra bra eftersom de skyddar telefonen runt om. Även om du har skärmskydd så kan det vara bra med en liten buffert mot omvärlden. I alla fall om du är som jag, trots att jag försöker vara försiktig så glider telefonen ur handen då och då. Har man tur så händer det ingenting, men jag tar inga risker och ser istället till att alltid ha ett bra skal.

För lite större händelser, som jul och födelsedagar, kanske ett riktigt snyggt, lite dyrbarare skal kan vara en trevlig present. Något som folk vanligtvis inte köper åt sig själva, men som verkligen uppskattas när de får den av någon annan. Kanske ett hållbart, vackert läderfodral, med plats för kreditkorten på sidan. En liten handväska som samtidigt fungerar som skal. Kanske ett skal med en bild från bröllopet eller smekmånaden, om det är fråga om ett firande av bröllopsdagen. Hela familjen samlad under eken för Mors dag, och så vidare. Mobilskal med det lilla extra. Allt du behöver veta i denna artikel från tidningen PC För Alla.

Sedan finns det ju så mycket annat som passar bra som present för de flesta. Mobiltillbehör av olika slag och fasong, som kan komma in behändigt. En tonårstjej som får ett par riktigt bra hörlurar, sådana där dyra som aldrig går sönder, efter ett helt läsår av tjat om att hon ska plugga mer och lyssna på musik mindre. Eller varför inte en selfi-pinne till den fanatiske kompisen som alltid lägger ut bilder från fester och middagar på de sociala nätverken? En superladdare eller solcellsdriven laddare för sin partner, så att man alltid kan hålla kontakt? Listan är mycket lång, det finns så många härliga tillbehör som de flesta skulle vilja ha.

Men mobilskal förblir nog nummer ett på listan, kanske för att det är något som alltid behövs. Vi byter ofta skal beroende på humör och klädsel, så det är helt perfekt att ha några olika att välja mellan. En del ser det som ett av de viktigaste tillbehören, och inte av elektroniska skäl. De kan inte tänka sig att gå ut med ett rött skal när de har sina rosa gympaskor på sig. Och de bara måste ha det där skalet med glittrande strass när det är dags för fest, gärna med neonfärger som matchar hårslingorna.

Ett bra mobilskal fortsätter alltså att vara en bra present för de flesta. Ibland läser jag artiklar på nätet om skal och andra tillbehör, och det är helt fantastiskt vilka uppfinningar det finns. Men många av dem är faktiskt ganska smarta, och jag skulle verkligen kunna tänka mig att använda dem. Mobil tipsar här om presenttips för mobiltokiga. Fast med tanke på att de flesta har en mobil så är det säkert bra tips för oss alla.

Man kan alltid ge bort en liten present till någon man bryr sig om. Det måste inte vara speciella tillfällen eller funktioner. Ett litet mobilskal, eller ett alldeles tokigt tillbehör, kan vara precis vad som behövs för att göra dagen lite ljusare. För nära vänner är det lättare att köpa presenter eftersom du vet precis vad det är de tycker om. Med tanke på alla mobilskal som finns är det inte alls svårt att hitta ett som passar perfekt.

Man talking on mobile phone with another steering forklift truck on background

Mobiltelefoner är här för att stanna, och det med råge. Ingen har någon större lust att klara sig utan för det är så bekvämt att alltid ha ett litet kontor i fickan eller väskan. Vem av oss tar sig inte tid i alla fall någon gång under dagens lopp för att kontrollera om det är några nya poster på Facebook? Eller som surfar runt några minuter för att hitta den där snygga väskan som alla pratar om? För att inte tala om chatta lite med kompisen i Skåne under fikarasten.

Utan mobiltelefonen skulle vi ha allt för mycket att göra hemma eller på kontoret. Som det är nu så kan man utnyttja små tider under dagens lopp som annars gått till spillo. Inte så att varje minut måste upptas av en aktivitet, det kan bli stressigt också att vara uppkopplad dygnet runt. Men en mobil som hanteras på rätt sätt kan ge dimension och djup till livet, och bidra till att vi stressar av lite då och då.

Så fram med alla tillbehör som kan göra det lättare att använda mobilen. Eller göra den snyggare, säkrare, roligare och mer intressant. Alla dessa saker kommer alltid att vara presenter för vi fortsätter att ha med oss mobilen överallt. Om du vill ge en present som syns och används så är mobilskal och andra tillbehör fortfarande ett hett tips. Få saker är så viktiga för en person idag som deras telefon, det är bara så det är och ingenting kan förändra det. Helst då med ett snyggt skal som matchar ens personlighet och kanske också dagens klädsel.

Leave a Reply